Black parts appeared
Published on April 23, 2010 By neophil78 In Object Desktop

Both version WB 7.09a beta 116 and WB 7.09a beta 117 are corrupting IE toolbar with black parts:

2 examples of what happen on 1 one "old" skin Omega and 1 recent, Organic

(click on the image, then click on "voir la taille réelle to see the real sized image)

 

 

WindowBlinds version : WindowBlinds 7.1 (build 87 x86)

WindowBlinds is installed correctly on this PC
WindowBlinds appears to be activated on this PC
Your machine supports per pixel borders on WindowBlinds skins.

(Philips 190C (19inch LCD MONITOR 190C7)) 1 is attached to NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X

Wblind.dll      2010/04/22 11:20:20
Wbsrv.dll      2010/02/03 16:11:56
SevenConfig.exe      2010/02/15 14:09:57
Wbload.exe      2010/02/02 14:33:18
Wbhelp.dll      2009/02/10 17:28:07
Wbui.dll      2009/02/10 17:28:05
Tray.dll           2009/10/21 16:13:19
Screen.exe      2009/12/03 13:43:26

But trouble is exactly similar on others PC's (with different graphic cards - in all cases with latest drivers avaible) with XP SP3 (french) + IE7

N.B.1: checking (or unchecking) "Enable if you have corrupted titlebar buttons & text backgrounds" in "XP specific" settings has no influence at all

N.B.2: this trouble doesn't exist with WB 7.09 beta 112 or 113

N.B.3: the black parts are going away when mouse goes on it and / or if window is resized

 

Should be great to fix it because it's a little uggly

 


Comments (Page 1)
on Apr 23, 2010

BUMP

on Apr 26, 2010

B U M P

on Apr 28, 2010

B U M P

on Apr 28, 2010

Moved to support.

on Apr 29, 2010

Please update to the WB 7.09c build that went up today and see if this helps or not.

on Apr 29, 2010

Neil Banfield
Please update to the WB 7.09c build that went up today and see if this helps or not.

Not....

on Apr 29, 2010

It should have done.

What build does it show in WB?

on Apr 29, 2010

Your computer has a Windows Experience Index base score of 5
Your Windows Graphics Experience score is 5

WindowBlinds version : WindowBlinds 7.1 (build 267 - Windows 7 Edition)

WindowBlinds is installed correctly on this PC
WindowBlinds appears to be activated on this PC
(Generic PnP Monitor) 1 is attached to NVIDIA GeForce GT 220

Wblind.dll      2010/04/29 10:07:20
Wbsrv.dll      2010/04/01 11:43:30
SevenConfig.exe      2010/04/27 11:10:02
Wbload.exe      2010/02/02 15:33:18
Wbhelp.dll      2009/10/07 16:35:07
Tray.dll           2009/10/21 10:13:19
Wbload.dll           2010/04/27 11:10:25
Screen.exe      2009/12/03 14:43:26

on Apr 29, 2010

I didn't have this problem until I installed today's update. 

on Apr 29, 2010

RedneckDude: Your issue is unrelated to this thread.

The issue with black was specific to Windows XP only.

I suspect the problem you are having is a skin related issue.  Please try another skin.

on Apr 29, 2010

Not only did I not have this problem until I installed the latest update, I can fix it by maximizing and restoring the window. But it shouldn't be happening to begin with.

on Apr 29, 2010

RND if your talking about the toolbar 'missing', which I think you are not sure why it would be, its a flat plain , normal toolbar, same sized image I always use, are you getting that in other skins? Then again with the state 1E8 is in, not only do i not attempt to check it, I wont even open it. If your a WB user, better stick to FF or alternative browser atm. IE7 is fully skinned though.

 

Neil, I emailed you Venom a day or two ago, perhaps you can take a look.

on Apr 29, 2010

IE7 is fully skinned though.

Can I use IE7 on Win 7? And I haven't seen it again, or on any other WB. I never saw it at all until I installed todays WB update.

on Apr 29, 2010

Neil Banfield
Please update to the WB 7.09c build that went up today and see if this helps or not.

1°) Well, for me things are different that for RedneckDude and are giving a nice improvment (not complete as you'll see )

IE 7 toolbars lines are no more blacked but "only" the part which is called (i think) rebargripper

Significant example to see the trouble, is with LK WB (by Duopixart): (but other skins are doing the same)

  (same as in post #1, click on the image, then click on "voir la taille réelle to see the real sized image)

BUT, as the previous "black" trouble was systematic, now the blacked rebargripper are appearing or not when launching IE 7 and N.B.1, N.B.2 & N.B.3 mentionned in post #1 are still relevant .

2°) That was the news for the "black" trouble, BUT i found out another trouble now with StartMenu (which was already existing with both WB 7.09a betas but not with WB 7.09) and relative to the UserIcon image for skins allowing one

Here are two examples of what's going on (first still with LK WB, 2nd with Buuf OS WB:

 &

As far as i could check (but i can be wrong) it seems to me this trouble comes when a UserIcon background image is not defined and / or the margins not correctly set in the skin (but with same skins, UserIcon is correctly displayed with WB 7.09 )

N.B: using or not Blur on Startmenu doesn't change anything

 

Hope you'll get enough elements to correct those troubles

 

on Apr 29, 2010

Revert to 7.1 build 247. No problems....except that v makes stunning skins and hasn't enough hands to do it as fast as we'd all like.

Meta
Views
» 847
Comments
» 41
Category
Sponsored Links